Menu
Your Cart

Over ons

Alle producten hebben een min 2 jaar garantieperiode en zijn vervaardigd onder de meest hoge normen van de printindustrie.

Ook vanwege het feit dat we rechtstreeks van de fabriek worden beleverd hebben we zowat alle printcartridges en Toners in voorraad of uiterlijk leverbaar in 48 uur direct vanuit onze centrale magazijnen.

Het bedrijf is een verlengstuk van een productiefabriek van Inkt en tonerproducten die al meer dan 25 jaar ervaring heeft in deze producten.

Bij ons vindt u niet alleen printers inktpatronen en toners, maar ook printers, papier en andere printbenodigdheden.

Er zijn ook diverse voordeelpakketten samengesteld tegen zeer lage prijzen. Kijk eerst bij de pagina van promoties of uw voordeelpakket er al bijstaat zodat u tegen de meest voordelige prijs uw inkt bestelt.

U kan bij ons onze eigen lijn -producten bestellen.
Zij worden nieuw vervaardigd in Europa met de originele printchip en 2 jaar garantie. Het zijn dus geen gerecycleerde patronen!
Onze eigen lijn producten zijn dus van even hoge kwaliteit, levert opmerkelijk meer inkt op maar aan een budgetvriendelijke prijs.
U kunt bij ons terecht voor alle grote maar ook minder courante merken.

Proinkt bespaart u op uw inktpatronen en tonercartridges en geniet u van de onweerstaanbare prijzen! Besparingen van wel 40 tot 60%!