Menu
Your Cart

Waarom ons huismerk?

Huismerk cartridges

Er bestaat veel onduidelijkheid over huismerk cartridges. Onderaan deze pagina staan de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Proinkt  cartridges zijn volkomen veilig voor uw printer. Dit geldt voor zowel toners als voor inktcartridges. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze  producten, daarom geven wij op onze cartridges 2 jaar  levenslange garantie!


Kwaliteit

De kwaliteit van onze  cartridges is uitstekend. Zowel voor uw gewone dagelijkse afdrukken als voor uw fotoprints doet de kwaliteit niet onder voor originele cartridges.


Goedkoper + meer inhoud

Onze huismerk cartridges zijn goedkoper dan de originele cartridges. Wij bieden onze Proink cartridges ook vaak in voordeelbundels aan. Hierbij ontvangt u nog extra korting bovenop de lage prijs.

Proinkt cartridges worden volledig gevuld, zodoende krijgt u meer inhoud voor een lagere prijs. Daardoor kunt u langer door printen en zo bespaart u niet alleen, maar helpt u ook het milieu.

Garantie

Op de huismerk artikelen vanProinkt heeft u 100% garantie, levenslang. Mocht u toch niet tevreden zijn over onze huismerk producten, dan zoeken we altijd naar een oplossing zodat u naar volle tevredenheid kunt printen.